Pappatips #2 – Dotrening for små gutter

I det øyeblikket vi fikk vår første jente, så jeg fremover i tid og skjønte at på et tidspunkt lengre frem vil badet bli opptatt og okkupert store deler av morgenen. Dette ble bare verre når vi fikk jente nummer to.

Tenk å ha to tenåringersjenter i huset i tillegg til mor?

Jeg tenkte at jeg er nødt til å ha et urinal et sted i huset som jeg kan bruke når som helst, uten å måtte inn på badet. Helst på et toalett, men gjerne i kjelleren i en liten bod. Vi kjøpte for to år siden en enebolig fra 50-tallet og det ble nødvendig å skifte alt av avløpsrør under huset og ut i veien. Når vi gjorde det var jeg smart og ba rørleggerne om å gjøre klart for et utløp i et hjørne i kjelleren. Her har jeg planlagt å montere et urinal eller et toalett som bare jeg vet om (ikke så hemmelig lengre kanskje?) Vel, det minsker sjansen for å møte på et stengt bad.

Jeg har nå også fått to gutter og jeg har begynt opptreningen deres på urinaler. Ja, jeg har trent den eldste gutten vår til å tisse på et urinal på hovedbadet. Et lite billig urinal kjøpt på eBay og det er meget vellykket! Han tisser på det alene og har gjort det siden han var to år. Han blir snart fire år. Når minstegutten blir større skal han også få samme treningen.

For når de blir større skal jeg fortelle dem og dem alene om vårt hemmelige urinal gjemt i en avkrok i kjelleren.

Her kan du kjøpe dotreningsurinalet (ja, jeg fant på ordet selv)


Posted

in

by