Fargelegging av gamle sort-hvitbilder på Bleik Landsbyservice

Nei, dette er ikke en betalt annonsering av en butikk, men hvis du ikke har vært på Bleik Landsbyservie, bør du ta turen innom hvis du befinner deg en dag på Andøy. Kort fortalt er det så mye mer enn bare en butikk, en av mange Joker-butikker i landet.

Inne, på venstre side i bildet over (det til høyre er selve butikken) finner du en nydelig liten kafé, med masse fint å spise. På den ene veggen henger det noen gamle sort-hvitbilder fra Bleik.

Et bilde viser byggingen av en gammel og nå utfaset vei inn til Bleik fra Andenes. Idag er den erstattet av en tunnel (som snart erstattes av en ny tunnell). Et annet bilde viser gårdsdrift og et tredje et gruppebilde. Det fjerde var en båt på havet. Jeg tok bilde med telefonen av de tre første, ikke båtbildet, og kvaliteten blir da med glans i bildet fra lyset i rommet. Men ser du vekk fra det, klarer du likevel å se hva bildet handler om.

Det jeg ønsket å gjøre, var å fargelegge bildene, for å gi de nytt liv, slik jeg har gjort flere ganger. Her kan du se resultatet, før og etter:


Posted

in

by