Å ta farvel med en lekebil fra barndommen

Jeg er nå 40 år og har fortsatt ennå noen av Majorette lekebilene fra barndommen. Det vil si, det er ungene som har fått overta de. De er godt brukt av min yngste sønn, så mye at de begynner å falle i stykker.

Jeg har mange minner knyttet disse små bilene. Jeg pleide å ha en hel skuff med de, noe hadde jeg plassert i en blå samlekassett.

En av disse små bilene, Majorette nummer 267, var en rød Excalibur som kom i litt ulike varianter.

Excalibur

Selve bilen er modellert etter en Mercedes-Benz fra 1928, i følge et nettsted.

Mercedes-Benz

Nå har altså lekebilen brutt sammen og mistet begge forhjulene. Den er ganske så slitt i malingen også og framfelgen er også bøyd. Jeg skulle ønske de reservehjulene på sidene var ekte som på den ordentlige bilen, kunne virkelig hatt nytte av de nå, men det er kanskje litt mye å forlange av en liten lekebil fra 80-tallet.

Før jeg tok farvel med bilen, måtte jeg ta noen bilder, og lar det bli med et minne, som med mange andre ting i livet. Takk for alle timene vi hadde sammen lille bil.


Posted

in

by